Onze NGF Voorjaarscompetitie zit erop.

Het was een zware strijd, 3 teams met hcp variërend van 10 t/m 20. De kans om te winnen van Kavel II was groot, dat hebben we ook gedaan. 

Het weer werkte niet mee regen, harde stormachtige wind, koud en guur en af en toe de zon.  Normaal gesproken zouden we besluiten we blijven thuis vandaag. Gevolg van de vele regen buien dat de handicards niet in de baan mochten. Mirjam, Coby en Hanny hebben hun kiezen op elkaar gezet en zijn de 18 holes gaan lopen. Meiden wat zijn we TROTS op jullie. We hadden maar een doel in deze zware poule. Je tegenstander het zo moeilijk mogelijk maken en slechte slagen bestaan niet “Ugly but useful “kan goed uitpakken. Dat hebben ze geweten dat elke punt bij ons telde, regelmatig hoorde je Yes weer een puntje erbij. In het totaal hebben we 115 holes gewonnen. Een super prestatie werd neergezet door Hanny hcp 37.6 door met 6 holes te winnen van hcp 17.8 hetzelfde deed Nine hcp 25.4 ook met 6 holes te winnen van hcp 10.

GC de Koggen heeft wel een nieuw woord op de kaart gezet. Het gaat niet het woord van het jaar worden en de dikke van dalen niet halen, bij enkele Golfclubs zal het woord geïntroduceerd worden en wel de PLASKAR. Uiteindelijk zijn we 4e geworden in onze poule geen promotie maar ook geen degradatie. 
Nu afwachten hoe het in 2024 gaat worden, de NGF gaat de boel op zijn kop zetten.
Wel kunnen we vertellen dat de heren wederom een of meer donderdagen de wekker moeten zetten, heren jullie kunnen er ook voor kiezen om een snippergolfdag te nemen.

Wij dames gaan wat er ook gebeurt door met de NGF-competitie.

Onze dank gaat uit naar de Golfbaan en de Brasserie voor de goede verzorging, GC de Koggen voor de bijdrage en onze Pro Nighel voor de nuttige tips en trucs.

Wij willen Liesbeth en Elise bedanken voor het invallen.

Dames senioren 50 + 18 holes Coby, Hanny, Henny, Maudy, Mirjam, Karin, Nine en Marian.