Een tijdje geleden hebben jullie kunnen lezen over het plan van de golfbaan om op hole 1 een starterhuisje te plaatsen. Het startershuisje laat nog even op zich wachten omdat de vergunning nog niet is vergeven, maar toch is er besloten om zondag aanstaande met de startersbegeleiding te beginnen. Om de gastheren en vrouwen toch nog enige beschutting te geven wordt er een windscherm geplaatst en krijgt iedere hostess een mooie bodywarmer van de baan aangereikt (met het verwachte lentezonnetje en een temperatuur van 17 graden misschien wat over de top).
De spits wordt zondagmorgen afgebeten door Jos van der Werf die in de middag zal worden afgelost door Fons Dekker. Liefst 22 clubleden zijn benaderd voor deze functie en iedereen heeft toegestemd om mee te werken (wat zijn we toch een mooi cluppie). Het plan is om alleen in het weekend (vrijdag t/m zondag) het startershuisje te bemannen en met zoveel vrijwilligers betekent dat, dat een ieder ongeveer eens in de drie weken zijn post bemand. Het schema voor de eerstkomende maanden is terug te vinden op de kalender van deze site. Daar staan ook alle wedstrijden voor het komende seizoen gepland (we hopen dat we 21 maart weer met de wedstrijden kunnen beginnen).
Laten we er met z’n allen voor zorgen dat dit initiatief slaagt en dat we ons speelplezier tot een hoger peil kunnen tillen.

Vanaf deze plek wensen wij de gastheren(vrouwen) veel succes !!

Carolien, Klaas-Willem en Marion