spanjolen

Zoals jullie wel weten is de afgelopen week een grote groep golfers afgereisd naar Zuid-Spanje om in een ontspannen sfeer zich voor te bereiden op het komend seizoen dat aanstaande zondag van start gaat. Deze foto is op de laatste dag vlak voor het vertrek gemaakt.
Het eerste wat aan de foto opvalt is de Hollandse lucht en inderdaad was het een beetje een Hollands weertje. Twee dagen noodweer maar de andere dagen kon er mede door scherp wisselbeleid van Ans  (de wedstrijd op een regendag kon later alsnog gespeeld worden) lekker gegolfd worden.
Opvallend is ook dat er maar één persoon op de foto een drankje in de hand heeft, dat was de meeste tijd wel anders (ja, dat heb je met “gratis” drank). Fons heeft duidelijk al last van ontwenningsverschijnselen, het is net of hij een glas in de hand heeft en wat wil gaan drinken.
Op de foto missen we drie mensen: Marleen en Johan moesten vanwege werkzaamheden een dagje eerder weg en ook Peter Buis missen we nog. Dan zou je denken dat hij zeker de foto nam, maar dat is het niet geval, Peter was die dag nou net overal een beetje te laat.
Een scherp oog ziet ook dat alle stelletjes naast elkaar zitten behalve Nico en Anita. We nemen maar aan dat het niets te betekenen heeft. Tussen Franciska en Erik zit het helemaal goed gezien de hand van Franciska op de knie van Erik. Misschien moeten we Rene en Dirk ook maar als stelletje aanmerken, daar doen ze immers hun uiterste best voor. Allebei een zonnebril op, de armen op dezelfde manier gekruist en het lichaam een beetje schuin naar links afhangend.
Ik wil het eigenlijk niet over mijzelf hebben maar soms is het verstandig om het gras voor de voeten alvast wat weg te maaien. Als ik een beetje op de foto inzoom lijk ik wel een imitatie te geven van Donald Trump (gelukkig blijft het bij het uiterlijk).
We zien ook dat drie personen hun scheergerei hebben thuis gelaten, niet toevallig van één familie. Pieter, el padre familias (toch een beetje Spaans erin gooien) vierde deze week zijn 63e verjaardag en was zichtbaar ontroerd toen na het diner in sfeervolle verlichting een grote verjaardagstaart werd binnengebracht (Ans denkt écht aan alles). Minpuntje was dat Anita weigerde op het moment supreme (nu een beetje frans) uit de taart te springen.
Als laatste moet ik het natuurlijk over Marion en Ans hebben. Zie ze daar een staan, de een met de handen in de zakken en de ander voldaan met de armen gekruist. Wat hebben ze het geweldig gedaan, daar kunnen al die CEO’s die ook mee waren een puntje aan zuigen. Echt, het was allemaal super geregeld, ik zou niet weten waar het beter kon tenzij je over goddelijke machten zou beschikken en het weer een beetje kunt aansturen.
Het was een super week!!!!

Guus