kaartenBeste kaart liefhebbers.
We hebben een lustrum!! Graag wil ik het 5e!! kerst drive organiseren. Doch op mijn voor keur datum van vrijdag 14-12 waren de zalen van ons golf huis vol. Er blijft  in mijn agenda maar  1 datum over. Dat is vrijdag 7-12. Willen jullie je voor 19 november opgeven! Tevens vermelden of je wil keezen of klaverjassen. Het moge duidelijk zijn dat bij onvoldoende deelname ik mijn vrije tijd anders ga indelen. In het verleden is gebleken dat de kerst drive bere gezellig is!! Ook ga ik proberen om enthousiaste sponsors te vinden om het lustrum extra glans te geven. Laten we afspreken dat de dead line maandag 19 november is. Ook is mij niet bekend de vorige deelnemers welke geen lid waren. Als jullie deze mensen kunnen benaderen dan graag!
Melden bij mij mail adres;  j.schrekker@ziggo.nl

Groet
Jan Schrekker

Aanmeldingen per 16-11-2018
Klaverjassen Keezen
1 Sam Sneek Ria Bresser
2 Bob Gerritsen Ada Lensen
3 Peter Wusten Cock Snoek
4 Richard Bovenkerk Alie Borst
5 Ans Groot Peter Borst
6 Fons Dekker Henny Wusten
7 Frank Braas Henk Westgeest
8 Coby Blokker Jose Braas
9 Jaap Blokker Guus Koning
10 Ellen Sneeboer Astrid Mulder
11 Kees Feld Ria Duijn
12 Cees Duijn Peter Buis
13 Ariën Ruiter
14
15
16