Je hebt altijd voetbalsupporters die aan het begin van het seizoen hun geluk niet op kunnen. Als hun ploeg de eerste wedstrijden een licht programma heeft kan het zo maar zijn dat zij naar een paar weken bovenaan in de competitie staan. Reden voor velen om pagina 819 van teletekst uit te printen en boven het bed te hangen (naast die poster van Pamela Anderson).
Hetzelfde gevoel bekruipt mij een beetje bij de laddercompetitie. Ik sta nu op plek 5 en dat is met mijn beperkte golfcapaciteiten natuurlijk veel te hoog. Maar ja, ik probeer er maar van te genieten zo lang het duurt. Aan het eind van het seizoen verwacht is mij ergens in de middenmoot terug te vinden.
Voor mij is het zeer verrassend dat Dick M. op de eerste plaats staat. Dick is na prima overwinningen op Dirk L. en Sybren Sjoerd de V. in een mum van tijd geklommen van plaats 4 naar plaats 1. Wat een kanjer, binnenkort mag hij tegen Maurice J. laten zien dat hij dit echt meer dan waard is.
Mijn volgende wedstrijd is tegen Dirk L. en het mooie daarvan is dat er voor mij niets te verliezen valt. Win ik van Dirk, dan stijg ik naar plek 4, zo niet dan gebeurt er niets en blijf ik gewoon op de 5e plaats staan.

Guus