Afgelopen woensdag hebben wij naar alle leden een mailtje gestuurd met het verzoek een enquête in te vullen over het sportief beleid van onze vereniging. Jammer genoeg hebben niet alle leden dit mailtje ontvangen. Jos van de Werf is ons contactpersoon voor GolfGenius en heeft dit probleem bij hen aangekaart. Hij kreeg daarop het volgende antwoord:

When dealing with mass emails, the restrictions from both our email provider and the recipient’s email provider become more strict. Some email addresses get flagged and placed on the blacklist. We also recommend adding noreply@golfgenius.com to the golfer’s safe sender or contact list. This will help prevent that from occurring in the future.”

In sommige gevallen wordt een lid dus blijkbaar op een zwarte lijst geplaatst waardoor hij/zij alle volgende mailtjes gaat missen. Aan ons de taak om er voor te zorgen dat die zwarte lijst altijd wordt nagekeken en opgeschoond. Jullie zouden het e-mailadres “noreply@golfgenius.com” in jullie contactenlijst kunnen zetten zodat een mailtje dan niet meer in de spambox terecht komt. Ik heb zelf bij gmail een filter gemaakt waardoor een mailtje van Golfgenius niet meer als spam gezien wordt, maar dat gaat waarschijnlijk wat ver voor de meeste leden.

Guus