Het is bijna gewoonte geworden om voorafgaande aan de prijsuitreiking het wel en wee van een paar clubleden te bespreken. Het was goed om te horen dat het met Siem Laan en Bea Verberne de goede kant op gaat, maar het is wel ongelooflijk klote dat ze bij Rob (Dolly D.) van den Dobbelsteen uitzaaiingen hebben aangetroffen. Normaal is de prijsuitreiking een vrolijke boel, maar hier wordt je toch wel even stil van. Het liefst zou je de tijd even stil zetten maar het leven gaat gewoon door en dus ook de prijsuitreiking.
De eerste prijs was vandaag voor Cock Belien die met een score van 20 punten net nog Cees Siekerman (tweede) en Hein Dekker (derde) voor bleef. Beide heren hadden net als Ton Hertog 19 stableford punten bij elkaar geslagen. Ik weet niet of het toeval is maar de leden die op vakantie gaan weten opvallend goed te scoren in de laatste wedstrijd voor de vakantie. Vorige week hadden George Vlaar en Jan van stralen beide 21 punten en deze week zijn ze op vakantie (George doet een fietsrondje Nederland en Jan zit in Griekenland). Ton had vandaag een mooie 19 punten en gaat morgen op vakantie (te beginnen in Drenthe). Waar zou Cock op vakantie naar toe gaan?
De winnaars van de bijzondere verrichtingen werden vandaag beloond met een traytje Amstel, gesponsord door een clublid die vernoemd is naar een golfbaan maar verder graag anoniem wil blijven. De neary op hole 5 ging naar Cock Belien (hij weer) terwijl Jos Leijen de thirdy op hole 9 meepakte. Jos was ook nog de enige die een birdie had geslagen (op hole 4) en kreeg een vogeltje gesponsord door die bekende makelaardij uit Heerhugowaard.
Verder scheen vooral Simon Hes heel blij te zijn met de komst van het nieuwe clublid Mart Jonk. Het is mij nog niet helemaal duidelijk waarom, maar daar kom ik nog wel achter.

Guus