width=Kika Golfdag 28 september 2013

Vorig jaar heeft Golfbaan Spierdijk voor het eerst een golfdag georganiseerd voor het goede doel. Na een geslaagde dag is er ruim € 2000,- opgehaald voor de stichting Spieren voor Spieren. Na een ervaring rijker te zijn, organiseert Golfbaan Spierdijk dit keer in samenwerking met GC de Koggen op zaterdag 28 september de KiKa Golfdag.

Dit is stichting die zich inzet voor kinderen met Kanker. De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer specifiek streeft KiKa naar:
⦁ Verhoging van de genezingskans.
⦁ Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
⦁ Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Enorm belangrijke doelstellingen waar Golfbaan Spierdijk en GC de Koggen samen met u een  belangrijke bijdrage aan willen leveren door een leuke en gezellige golfdag te organiseren. Vanaf 13.00 uur organiseert GC de Koggen de ‘Doe mee met KiKa’ – Open wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld volgens de Texas Scramble-regels waarin een aantal leuke en verrassende fun-elementen zijn ingebouwd.

Tevens kunt u op de driving range een les t.w.v. € 60,- van onze professional Timo van Geest winnen als u de Longest drive slaat die gemeten zal worden door de Launch Monitor. Dit is een technologie die sinds kort gebruikt wordt tijdens de lessen.

Doe mee met KiKa – Open wedstrijd
Van onze (september)leden vragen wij slechts een donatie vanaf € 15,00. Dit is ook nog eens inclusief satébuffet!

Mocht u als (september) lid niet aan de wedstrijd deel willen nemen, maar wel op deze dag golfen dan vragen wij slechts een donatie vanaf € 10,00 voor de starttijden tussen 07.00 en 12.30 uur (inclusief broodjesbuffet) en vanaf € 15,- voor de starttijden tussen 12.30 en 15.00 uur (inclusief satébuffet).