width=Onder goede condities qua weer zijn de ¼ finale gespeeld van de Matchplay Competitie 2011 bij de heren. Vanwege de afzegging door de kampioen van 2010, Jos Breg, kreeg Erik Bark voor de derde keer een BYE.  Jammer als je inschrijft voor een competitie en deelnemers realiseren zich na opgave dat ze niet kunnen spelen op de voorgeschreven data  van de competitie.

Na bij de start op de foto te zijn gezet gingen Manfred en Klaas Willem, Ron en Nico en Henk en Tom van start onder goede weersomstandigheden. Bij de doorkomst was het een spannende strijd tussen de deelnemers.  Uiteindelijk kwam de beslissing op hole 14 bij de eerste flight met als winnaar Klaas Willem.  Ook Henk won de wedstrijd op hole 14 van Tom.


Ron en Nico bleven strijden en op hole 15 was de stand 2 up voor Nico. Op hole 16 ging Ron via de fairway van 17 naar de green. Ron sloeg zijn derde slag op de green. Nico kwam met zijn vierde slag op de green en had twee putts nodig. Ron won deze hole en het stond 1up voor Nico.

Hole 17 hadden beide heren een verre afslag maar die van Ron lag in de rand van de bunker. Een moeilijke slag waarmee hij circa 50 meter ver kwam. Na een vrije drop lag hij met 4 rechts op de green. Nico lag met drie aan de achterzijde van de green.  Na twee putts maakte Nico een vijf en Ron een zes. Winst voor Nico.  Wat een spannende strijd.

Zondag  (vandaag) worden de halve finales gespeeld.

Om 12.20 treden Erik en Henk aan. En om 12.30 zijn Nico en Klaas Willem aan de beurt. De heren spelen de finale van de back tees.

Bij de dames gaat de strijd zondag om 12.40 tussen Barbara en Mirjam en om 12.50 tussen Marjo en Helen.

Komt allen om uw favoriet aan te moedigen en de zware strijd tussen de partijen de aanschouwen.

George van der Velden

 title=

 title=

 title=

Meer foto’s: http://www.mijnalbum.nl/Album=GTABWNVC