Bij het opstaan vanochtend keek ik naar buiten en zag niets. Een dikke mist was er.

Dat gaat lekker, wij hebben de damesochtend en hierop is natuurlijk niemand voorbereid. Het was trouwens ook nog frisjes. Ik sta voor mijn kledingkast en denk wat nu weer aantrekken. Dus  toch maar gekozen voor een shirt met lange mouwen en een driekwartbroek. Mijn vest nog in de tas gestopt en op naar de baan. De tijden waren aangepast dus 10.10 uur starten. Tjee een vals zonnetje, dauw op de baan en helaas de greens niet geswipet. Ik had er een hard hoofd in.

Met mijn flightgenoten Cock en  Thea maakten we de volgende afspraak:  We gaan heel serieus spelen en dragen de score op aan ons vaste golfmaatje die er helaas niet bij kon zijn.

Nou dat is prima gelukt hoor. Op hole 1 schrokken we van de glinstering en blaadjes maar de volgende holes prikten we daar gewoon doorheen. Het werd trouwens al wat warmer en had ik spijt van mijn shirt met lange mouwen maar  gewoon doorgaan Loes, doen de anderen ook.

Op hole 5 scoren we alle drie vier punten en die waren dus voor ons (vierde)maatje.

Dat we goed liepen had ik op een gegeven moment toch wel in de gaten en hup nog een tandje erbij. Uiteindelijk Cock, tweede met 18 punten, Thea vijfde met 15 punten en ikke joepie 20 punten.

En Lida Heddes een prachtige derde plaats met 17 punten.

Op het terras de prijsuitreiking en in mijn woordje heb ik mij gewend tot Wim Tromp die toevallig ook op het terras zat. Hij verdiende n.l. een compliment door mij op mijn fouten te wijzen. Tja van Herman neem ik dat natuurlijk niet aan maar vreemde ogen dwingen hihi. Wim het heeft geholpen hoor!

Bedankt wedstrijdleidster Coby en onze sponsor voor de damesochtend Alkmaar Kozijnen de drie balletjes zijn altijd welkom.

Groetjes, Loes