Een half uur voor de starttijd kwamen de eerste dames binnenlopen en zich melden bij de wedstrijdleiding. Kopje koffie en een babbeltje zijn mijn fligt genoten aanwezig ja?

Dan kunnen we de baan in, ik liep met Ineke S en Jennifer W. De mooie voorspellingen van de weerman Jan Visser lieten het een beetje afweten af en toe een miezerig buitje, maar verder bleef het gelukkig droog.

Loes v d W was gestart in de 1 flight, ook toevallig de hole waar de longest geslagen moest worden, het lukte Loes om haar drive zover te slaan dat alle speelsters na haar dit niet konden verbeteren.    De tweary stond vandaag op hole 5,  Coby B  was met haar slagen dichtbij maar Els T sloeg haar tweede bal nog dichter bij de hole. Blij en verrast namen Loes v/d W en Els T de bekende ballen in ontvangst.

De wedstrijdleiding deze keer Nine K, kwam na invoering van de kaarten in het systeem al snel met de uitslag, 

Er waren 4 dames met 15 punten. 3e  plaats was voor Jose K, 2e plaats was voor Els T met 16 punten en een 1e plaats voor Marian de V. De verdeling van de ballen, gesponsord door Alkmaar Kozijnen was als volgt één bal voor Jose K, twee ballen voor Els T en Marian de V  ging er met drie ballen vandoor.   

Birdies zijn er niet geslagen de vogeltjes blijven lekker op hun nestje zitten.

Deze week waren we met 14 dames maar er is plek voor meer.

Dus dames schroom je niet schrijf je in.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Marian de V.