kat van GuusSpeciaal voor Simon Hes hierbij een foto van mijn kat. Simon kon niet geloven dat ik vandaag de prijsuitreiking niet kon meemaken omdat ik met mijn kat naar de kapper (Juco op de Bobeldijk) moest. Ik vertelde daarbij dat ik dat elk jaar op dierendag doe maar dat is natuurlijk niet zo, vandaag kwam het toevallig zo uit. Elke twee maanden wordt de kat even onder handen genomen, dat betekent nagels knippen, oortjes even schoonmaken en flink plukken van de haren. Daarna ziet hij er weer als een zonnetje uit zoals op de foto te zien is.
Omdat het vandaag dierendag is zou het leuk zijn geweest als iemand als Kees Schaap of Sjaak Knijn gewonnen zou hebben, maar ik ken eigenlijk geen mannelijke leden met de achternaam van een dier. We hebben wel Elise Konijn maar die mag natuurlijk niet aan de herenmiddag mee doen. Er mochten vandaag dan ook leden winnen zonder een dier als achternaam en Jan Grooteman wist daar wel raad mee. Jan werd overtuigd eerste met 21 punten voor een bataljon van spelers met 18 punten (Siem Laan, Bob Gerritsen, Theun Dil en Nico koopman). Siem was weer zo slim om vooral op de laatste holes te excelleren en gaat er met de tweede prijs vandoor, net voor Bob (derde dus).
Ik weet niet wie de bijzondere verrichtingen gewonnen hebben maar Arie Floris en ik waren zo sportief om onze namen in ieder geval niet op de nieuwe bordjes te zetten.
Volgende week is de laatste wedstrijd en dat beloofd nog een spannende dag te worden. De eindoverwinning lijkt te gaan tussen Michael Blacklock en Siem Laan. Michael staat eerste maar heeft maar één punt voorsprong op Siem.