Na mijn leuke golfdag van vorige week dacht ik nou heb je het wel gehad hoor Loes, toen de neary, longest en 18 punten.

Maar na vandaag blijkt dat er toch nog meer smaken zijn. Ik speelde 21 punten, wat een prachtige score.

Natuurlijk mijn twee flightgenoten Coby en Hannie waren gezellig, serieus met hun eigen spel bezig en druk met het tellen van de slagen voor ons drieën. Dit voor de dames die vanochtend twijfelden aan mijn score hihi (ieder geintje heeft een seintje hè Thea).

De opkomst was met 15 dames prima (tja heren jullie doen het nog steeds beter) en het liep lekker door en daar was ik wel blij mee. Ik zat nl een beetje op de wip. Om 13.30 uur een afspraak bij de dokter voor de griepprik en onze flight was om 13.15 binnen. Ik heb Ans maar even opgejut van kan de prijsuitreiking een beetje snel, maar helaas haar koffie moest eerst op. Dus toch maar afgewacht, drie balletjes van onze sponsor ALKMAAR KOZIJNEN aan mijn neus laten voorbij gaan ging me toch te ver. Ik hoopte maar dat de dokter hier begrip voor had.

En ik kan melden dat het geen problemen heeft gegeven bij de dokter na mijn uitleg. En natuurlijk nog de felicitatie van haar met mijn eerste plaats.

Rest mij om Cock met haar tweede prijs en Ineke met haar derde prijs te feliciteren.

Groetjes, Loes