De goede verstaanders van de donderdag competitie zullen weten waar dit over gaat, maar die moeten we dan denk ik in de laatste flights zoeken. De meeste andere spelers hadden tijdens de prijsuitreiking al een paar biertjes op en dan werkt het geheugen toch wat minder. Tijdens de prijsuitreiking had Ton Hertog het over  de matchplay-competitie en afsluitende barbecue van aanstaande zondag. Ton nodigde alle deelnemers van de donderdag uit om aanstaande zondag eerst zelf een wedstrijd te spelen en daarna de finale van de matchplay te volgen (met aansluitend de barbecue)
Een van de vaste deelnemers van de donderdag, Jaap van het Kaar speelt zaterdag in de kwart finale tegen Maurice Jong en hoewel het niet zo waarschijnlijk is dat Jaap ook zondag in actie komt, moeten wij (heren van de donderdag) natuurlijk wel naar de baan komen om hem met de nu al historische prestatie te feliciteren.
En voor degenen die om de een af andere reden geen zin hebben om op zondag naar de baan te komen is er volgens Cees Siekerman dus een aardig alternatief in Egmond aan de Hoef. De kermis werd ons afgeraden maar de optredens van de zaalneelden en de scharrebekke zouden we zeker kunnen waarderen.

Laten we het maar over golf hebben. Ik heb het nog nooit meegemaakt maar de 20 punten van Mart Bakker waren niet voldoende voor een prijs! De 21 punten van Leo Spieker (tweede) en Piet den Dulk (derde) werd nog overtroffen door Peter Hes (eerste met 22 punten). In zijn overwinningsspeech vertelde Peter dat hij net gestopt was met werken  en dat hij nu wat vaker komt golfen (moeten we daar blij mee zijn  :-) ) Peter pakte namelijk ook nog even de neary op vijf en sloeg op hole 8 een birdie. Gelukkig ging de tweary op hole 8 naar Siem Laan zodat er nog iets te verbeteren valt aan de prestatie van Peter.
Verder ging de zak patat (lees een handdoek van Golf Only) van de week naar Johan Venekamp. Johan werd door de hele meute verblijd met een “lang zal hij leven”, maar dat had meer te maken met het feit dat hij gisteren jarig was dan met zijn prestatie.

De volledige uitslag is te zien op OGS

Guus