Ik liep vandaag samen met René Witteveen en Marjo Heemskerk in een flight voor de heren John Heemskerk, Herman van der Wal en Thierry Dol. De flight van voorgenoemde heren wist ons aardig bij te houden maar op hole zes werd opeens een gat geslagen van minstens een kwartier. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ze hun versnapering (stukjes kip) naar binnen moesten werken maar toen ik zag dat ze het bankje probeerden te verplaatsen begreep ik het. De zus van barkeepster Maureen lag lekker in de achtertuin te zonnen en de heren konden blijkbaar geen genoeg krijgen van de zeer welgevormde billen.
Thierry en Herman raakte er aardig door van slag maar John is blijkbaar wel wat gewend en ging rustig door met wat hij de hele tijd al aan het doen was: punten scoren. Uiteindelijk kwam hij uit op maar liefst 40 punten en werd daarmee meer dan verdiend winnaar van de maandbeker.
Het was sowieso een dag voor de sjonnies want ook John Kern scoorde er lustig op los (38 punten en een tweede plaats). John begon ijzersterk aan de wedstrijd met birdies op hole 1 en 2, wauw!
De rest van de deelnemers had blijkbaar last van het weer, last van elkaar of last van wat dan ook: het aantal stablefordjes liet in ieder geval te wensen over. De best of the rest werd nog wel Ans Groot met 32 punten.

Guus