Beste Golfvrienden en vriendinnen,

Vandaag meegespeeld met de Bakkerij Pater dames/heren competitie 18 holes.

Mijn medespelers waren Coby Blokker, Marjo Heemskerk en Aart Koning. Opmerkelijk, dit was een flight waarin drie spelers linkshandig waren. Marjo, rechtshandig voelde zich enigszins ongemakkelijk. De wedstrijd met 12 medespelers was al gestart en wij zaten in de laatste flight.  Het weer bewolkt, maar prima golfweer. De heren van geel en de dames van rood.  De start van de heren niet geweldig, maar het resultaat was redelijk. Coby gaf aan dat op hole 2 een tweary gemaakt kon worden, gelijk gaf zij aan dat slechts enkele dames deze konden maken. Coby zelf gaf aan dat zij niet zo ver kon slaan, maar na haar slag bleek dat dat een misvatting te zijn. Haar slag bleek later de winnende te zijn op deze hole. Vele andere mooie slagen volgden elkaar op, de dames hadden geen klagen. Op baan 4 veranderde het spel totaal, Aart was de bal een beetje kwijt aan de linkerkant van de baan en zocht daar. Maar daar moest handelend opgetreden worden, een schaap in de sloot bijna aan het eind van zijn laatste krachten. Aart sprong te water en het lukte hem om het schaap op het droge te krijgen. Schaap blij, Aart ook, maar wel drijfnat en gaf aan dat hij niet meer kon doorspelen. Ik heb van dit alles niets gemerkt, was mijn bal aan het zoeken aan de andere kant van de baan.  Aart naar huis voor een warme douche en droge kleding.  Wij hebben de wedstrijd uitgespeeld, De reddingsactie heeft geen negatieve invloed op het uiteindelijke resultaat gehad, vandaar dit stukje.

Een ieder bedankt voor deze heerlijke dag, de baan en de wedstrijdcommissie.

Jan de Vries