De dinsdagochtend staat gereserveerd voor de damescompetitie, er is 1x in de maand een 18 holes wedstrijd en dan mogen nog steeds de mannen meedoen. Gelukkig is er ook voor de dames die om wat voor een reden niet aan de 18 holes willen of kunnen meedoen een 9 holes wedstrijd. En dan hebben we ook nog de nodige uitwisselingen gepland op de dinsdag , vandaag deden daar 5 dames aan mee.

Dat was vandaag allemaal van toepassing. Tjee zullen er genoeg dames overblijven voor onze eigen wedstrijden. Voor de 18 holes deden er 6 mee (+4 heren) en voor de 9 holes waren er 7 dames.

Gelukkig is Els bij de 18 holes tweede geworden want op de site zag ik 4 heren bij de eerste 5!  Bij de 9 holes deden 7 dames mee dus een wedstrijd!. Vorige week scoorde ik 20 punten en ik heb mijn vorm vastgehouden( en weer aan jou gedacht Wim hihi). Ik kwam met 17 punten van de baan en ja hoor eerste! Cock werd tweede met 15 punten en derde werd Hannie met 8 punten.

Volgende week hebben we onze laatste wedstrijd en ik hoop dat we dan met een grote groep dames zijn. In eerdere wedstrijden hebben we laten zien dat het kan; laten we daarom de Zomercompetitie gesponsord door Alkmaar Kozijnen goed en gezellig af sluiten met elkaar.

Groetjes, Loes