Wat was het een koude gure noordenwind. Rillend kwamen alle golfers terug op ’t terras om even bij de terrasheater weer wat op te warmen.
Maar laten we beginnen bij het begin.
Dolgraag wilden we met de opening beginnen en er ondanks alle maatregelen toch een leuke wedstrijd van maken. Ans en ik zoals jullie in de film gehoord hebben gingen wat brainstormen. De traditie is de vlag hijsen bij G.C. De Koggen vandaar dat onze voorzitter Frank graag even zijn steentje bij wilde dragen. De kwaliteit was niet denderend maar ja wij zijn ook maar amateurs. ( daar komt n oplossing voorūüėĀ) De dames hebben ontzettend veel schik gehad en wat is er heerlijker om eens uitbundig te lachen. Vrijdag togen Ans en ik met de Transporter ¬†¬†naar Zwaagdijk om het fruit te halen. Pittig sjouwen¬† met de kisten en weer naar Spierdijk. Uiteraard ook weer alles naar binnen sjouwen en op de momenten dat mannen handig zijn, is er geen man te bekennen.

Jos heeft er voor gezorgd dat de film op het scherm met geluid !!! kon worden afgespeeld en ook dat was nog een beproeving. De deelnemers kregen de spelvorm via de film te horen en gingen op pad. Door Carolien en José werd de innerlijke mens ook niet vergeten dus het veld rolde mooi.

Na afloop de zak met fruit om een ieder gezond te houden.

Zoals beloofd de uitslag van de stokkenroof : Het team Dick en Leo waren oppermachtig eindigende  zelfs met 8 up. Ton en Jaap waren hier niet tegen opgewassen. Leo genoot kort van de overwinning want ging er als een haas vandoor I.v.m. AZ. Dick bleef nog even en beloofde ons dat wij altijd een beroep op hem mogen doen voor mooie foto’s en films want dat doet Cameraland graag voor de club !!!
Ook zijn er  5 nieuwe aanmeldingen voor de club van 100 dus  een vruchtbare dag !!
Wat betreft de vraag van het aantal stokken dit waren er 264.

Ans en ik hebben alleen maar positieve geluiden gehoord dus alle deelnemers bedankt voor de gezellige dag !!