width=Verslag GC De Koggen heren 1

Vandaag onder een mooie zon hebben de heren1 team van GC De Koggen de laatste wedstrijd gespeeld op golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de IJssel. Vroeg uit de veren om 6.30 omdat om 9.30 er gestart moest worden.

De hcp’s van de tegenstander is gemiddeld 5 dus wij wisten dat het geen gemakkelijke dag zou worden. In de Foursomes moesten allen teams van GC de Koggen hun meerdere bekennen in de Texelse team op hole 16. Ondanks de lage hcp’s van de tegenstanders was er nog wel strijd geleverd. Maar wat een kwaliteit bij de spelers van de Texelse.

Na de goede lunch in het clubhuis werd om 13.30 gestart met de singles. Ook hier is er wel strijd geleverd waarbij Dirk op hole 18 zelfs begon met A/S ( all square) maar door een paar lastige slagen in de bunker de deur open zetten voor de tegenstander. Ook deze wedstrijd werd verloren. Geen score om over naar huis te schrijven maar eindstand 18-0.

Verder heeft De Haar gewonnen van de Beemster. Na een gezellige borrel en een lekker diner is iedereen weer huiswaarts vertrokken.
12 mei de laatste wedstrijd van de Competitie op Golfbaan Spierdijk . NGF competitie een prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Verslag met dank aan George van der Velden