De derde maandbeker was weer een groot succes. We gingen met 20 dames en heren van start. Er stond een stevige wind en een lekker zonnetje. We hopen dat de volgende maandbeker ook weer een groot aantal deelnemers op de been brengt. De longest werden geslagen door Maurice en Ellen. De neary was voor Remco. Deze balletjes worden gesponsord door Karel. De 3e prijs is voor Tini Pronk met 37 punten , tweede werd Horst met ook 37 punten en de eerste plaats ook met 37 punten Ans .

Nu de winnares aan het woord : Het was weer een mooie dag om te golfen 18 holes de maandbeker . Ging niet echt goed van start maar na een paar holes begon ik goed te slaan . Met het resultaat van 37 punten. Dit was goed voor de 1e plaats. Als eerste voor de 2e keer de felbegeerde parkeerplaats gewonnen. Verder de beker gewonnen en een halfuur les van Timo. De sponsors worden dan ook hartelijk bedankt. ( agriteam- smit heiwerken- timo en gc de koggen)

Uiteraard dank aan mijn flightgenoten Ria en Horst waarbij ik Horst net voor bleef en Horst tweede werd ook met 37 punten.

En ook de wedstrijd leiding bedankt.
Gr ans groot

Ans Groot