Hierbij verslag van de maandbeker 15 augustus 2015:

erik-bark

Afgelopen zaterdag hebben 14 deelnemers gestreden om de “populaire parkeerplaats” van de maandbeker. De wedstrijdleiding was in handen van Marion Vlaar, dank daarvoor, omdat Menno zich heeft verstopt voor de aanstaande matchplaykampioenschappen. Hij schijnt geblesseerd te zijn maar ik denk dat hij in training is gegaan omdat diverse spelers goede rondes aan het lopen zijn de afgelopen week. Rondjes van 81 of 82 zijn meer regelmaat dan uitzondering. Om 17.15 uur werd tijdens prijsuitreiking duidelijk dat ik met 37 stablefordpunten eindelijk de parkeerplaats, de bijbehorende beker en halfuur golfles had gewonnen. Voor de beschikbare prijzen wil ik Agriteam, Smit Heiwerken en Timo bedanken. Ik liep in de flight met Frank Braas en Collin Porsius. Wij hebben een gezellige middag gehad, waarbij ik heb genoten van de slagen van beide spelers  en met name van Collin omdat hij pas vanaf oktober 2014 golft. Het viel mij wel op dat Collin last had van vliegen om zich heen maar misschien komt dat door zijn rode baard. Ik hoop iedereen op 19 september a.s. te zien bij de finale van de maandbeker.

Erik

maandbeker