Ondanks de harde wind en de kans op regen waren er nog 19 heren bereid om met een shotgun wedstrijd afscheid van het golfjaar 2022 te vieren.
Opgedeeld in 5 flights gingen de heren vol goede moed de baan in. Ter afsluiting van het jaar had de wedstrijdleiding voor de specials een keuzeprijs, bubbels of Victoria een blonde schone die spijkerhard is. Zoals verwacht kozen de heren voor Victoria ondanks het risico.
Cees H. had de derde op hole negen en Jos vd. W. had de tweary op hole 2. Van tevoren hadden we gedacht dat Jos wel een birdie zou maken op hole 9, maar het was Ton H. die er een op hole 6 maakte. Positief aan de uitslag was dat iedereen op de eerste bladzijde stond, dit ondanks de wat tegenvallende resultaten. Op de derde plaats drie man, allen met 15 punten, uit de laatst binnen komende flight. Met 16 punten de eerder genoemde winnaar van de biertjes Cees H. en op de eerste plaats de man met de birdie. In zijn dankwoord bedankte hij de wedstrijdleiding, zijn flight-genoten en de catering en wenst hij iedereen een gezond 2023.

Ton Hertog