Frank kampioenWe hadden het in dit stukje natuurlijk kunnen hebben over de geweldige prestatie van Frank Braas (winnaar zaterdag competitie) en de niet minder geweldige tweede plaats van ondergetekende en derde plaats van Marion Vlaar (het bestuur heeft zich laten zien) maar dan doen we Henny Wusten te kort. Ik werd dinsdag na de dameswedstrijd aangesproken door Henny omdat zij thuis wat problemen heeft. Zij hoopte dat ik haar zou kunnen helpen maar jammer genoeg had ik daar deze week geen tijd voor. Des te knapper is het dat Henny tijdens de wedstrijd al haar zorgen kon vergeten en met 35 stablefordjes gewoon de eerste prijs voor iedereen wegkaapte. Ik weet niet of de therapeutische gaven van flightgenoten George Vlaar en Richard Bovenkerk daarbij ook nog heeft geholpen, maar de heren werden door Henny in haar overwinningsspeech uitvoerig bedankt.
Richard presteert zelf de laatste tijd wat minder maar ook daar wordt aan gewerkt. Binnenkort gaat hij een tijdje in de vriezer waarbij zijn lichaam bij een temperatuur van -110 graden als het ware wordt gereset. Ik weet niet waar hij het gaat doen, maar als hij daarna een dijk van een ronde loopt heeft dat bedrijf natuurlijk gelijk een geweldige klandizie.
Een tweede plaats was er vandaag voor Frank Braas (twee balletjes van sponsor Loos betonvloeren) en de derde prijs (een balletje minder) ging naar George Vlaar. Verder sleepte Frank ook nog de tweary op hole 2 uit het vuur. Eigenlijk had dat ook de neary kunnen zijn, het puttje was niet zijn beste slag zullen we maar zeggen.

Guus