Proost

De weergoden zijn ons wel heel goed gezind. Wat een ongelooflijk mooi weer. De lente is begonnen en de dames hebben er zin in.

Met 17 dames de baan in en dat mag toch wel vermeld worden. Wat een opkomst en nu maar volhouden. Voor de wedstrijdleiding fijn maar ook voor alle dames die eens een keertje met  een ander de wedstrijd in willen gaan.

De baan ligt er prima bij, super snel en voor je het weet gaat je bal het water of bunker in. Dus rechtdoor slaan is het beste. En ik denk dat de meesten deze manier van spelen ook hebben gedaan aan de uitslag te zien.

Een heel groot compliment aan Lida Heddes, geweldig hoor eerste worden met 23 punten. Gefeliciteerd. Dat doet voorlopig niemand je meer na! Zelf ben ik tweede geworden met 20 punten en vervolgens drie dames met 19 punten. Al met al klasse gespeeld deze 1ste wedstrijd.

Ineke en Els sloegen  beiden van rood een birdie op 4 en dus kan de birdiesponsor Sam Sneek Makelaardij wederom  bedankt worden.

De eerste wedstrijd zit erop en ik wens alle dames heel veel plezier en succes met de Zomercompetitie 2022 gesponsord door Alkmaar Kozijnen.

Groetjes, Loes