width=Het seizoen is nog maar net begonnen of daar is hij al: de eerste eagle. Geslagen op donderdag 29 maart door Tom Bleijendaal tijdens de door Jan Schrekker gewonnen herenmiddag, die ditmaal ging (zoals altijd op de laatste donderdag van de maand) over achttien holes.

Tom verrichtte z’n huzarenstukje op hole 13 (een par 4 van 288 meter). Deze hole was op een koude en winderige dag trouwens het gedroomde doelwit van nog twee erkende prijsvechters: zowel Horst Lammers als John Heemskerk noteerden er een birdie. Rob van den Dobbelsteen sloeg ook een birdie, maar deed dat, eigenwijs als hij nu eenmaal is, op hole 5.

Overigens ging de wedstrijd met wat horten en stoten van start omdat er op het laatste moment nog wat extra inschrijvingen kwamen. Daardoor moest het oorspronkelijke flight-schema worden omgegooid wat nogal wat problemen gaf. Voor de goede orde: in de toekomst wordt de inschrijving twee uur voor de start van de eerste flight definitief gesloten. Dat iedereen daar goede nota van neemt.