Het heeft 12 jaar geduurd maar clublid van het eerste uur Kees Duijn heeft eindelijk zijn eerste clubkampioenschap binnen. Op zich wel opmerkelijk dat het juist dit jaar gebeurt want Kees heeft het natuurlijk nogal druk: naast het tiptop in orde houden van de baan is hij ook druk bezig met zijn kangoeroe woning en schiet de voorbereiding op de wedstrijd er wel eens bij in.
In de laatste wedstrijd werd hij gekoppeld aan zijn directe belagers Mike Dempsey en Gerard Meijer. Mike moest zijn negen na beste prestatie (ja, dat is even nadenken) met één punt verbeteren en voor Gerard waren dat twee punten. Mike zou met 18 punten of meer nog een aanval kunnen doen op de eerste plaats van Kees terwijl Gerard tenminste 20 punten zou moeten halen. Kees is natuurlijk een van de meest sportieve spelers van de herencompetitie, maar door zijn deelnames aan de NGF competitie is het een geslepen vos geworden en weet hij wel hoe hij zijn flightgenoten in toom moet houden. Kat in het bakkie dus voor Kees en de vlag kon eindelijk uit (wel rood boven natuurlijk).
Omdat ik er de laatste wedstrijd niet bij was valt er voor mij niet zoveel te schrijven, maar heb inmiddels wel begrepen dat een Schrekkertje het vermelden waard is (golfkarretje van Nico Koopman had behoefde aan wat fris water). Joost Vertelman liet met zijn eerste deelname gelijk zien dat hij de gedoodverfde winnaar van de wintercompetitie beloofd te worden, maar het is aan ons allen om het natuurlijk niet zo ver te laten komen.

Guus