dauwtrappenEen van de gemakkelijkste manieren voor het pakken van een aansprekende prijs is meedoen aan de wedstrijd op Hemelvaartsdag. Door het aanvangstijdstip van 7.00 uur worden de meeste golfers zo afgeschrikt dat je niet al te veel concurrentie hebt. Zo stonden er vanmorgen vroeg  voor zevenen maar 16 spelers te (dauw)trappelen in de wei en was de kans op een overwinning dus vrij groot.
Ik dacht altijd dat ik meer een avondmens dan een ochtendmens was, maar misschien moet ik die gedachte na vandaag  maar laten voor wat het is. Als je op een beetje miezerige ochtend met 39 punten het clubhuis binnenwandelt kun je niet meer beweren dat je ’s morgens vroeg minder presteert dan later op de dag.
Op de tweede plaats eindigden Piet Schilder en Michael Blacklock (beiden 37 punten), maar omdat de tweede negen van Michael beter was dan die van Piet ging hij er met de tweede prijs vandoor en kreeg Piet de derde. Ik vraag mij wel af of de wedstrijdleiding heeft meegewogen dat we allemaal op een andere hole zijn gestart en dat hole 10 t/m 18 op de kaart dus niet de laatste negen gespeelde holes zijn.
Verder pakte Marion Vlaar de longest drive (unisex deze keer) en ging de tweary op hole 9 naar Piet den Dulk. Zo stiekem pakt Piet elke week wel een prijsje mee.