Om vandaag met een goed gevulde zak paaseieren naar huis te gaan hoefde je eigenlijk maar op één hole goed te presteren (hole 2 of hole 9). Op hole twee hadden we vandaag de tweary en met een goede afslag zou je de prijs (een goed gevulde zak paaseieren) al bijna op zak moeten hebben. Echter niet voor Hein Dekker, ik begrijp dat Hein een geweldige afslag had maar het daarna helemaal verprutste met zijn tweede slag (zijn bal lag daarna nog verder van de hole dan na zijn afslag). Zodoende ging die prijs weer eens mijn kant op (eigenlijk niet eens verdiend wat ik miste het puttje voor par). Sowieso was putten vandaag niet mijn sterkste punt (twee keer een vier putt, ik schaam mij diep). De andere zak met paaseieren ging naar Cock Belien die op hole negen zijn derde bal het dichtst bij de hole sloeg (eigenlijk putte).
Ook de dagwinnaars gingen met chocola naar huis (de dames zullen wel jaloers zijn). Piet den Dulk pakte de derde prijs, Cees Siekerman (volgens eigen zeggen de meeste constante speler van de club) de tweede en Jan van Stralen (in een ver verleden net als Piet Schilder gescout voor Hurowa boys) ging er met de eerste prijs vandoor.  Het was voor iedereen wel duidelijk dat Jan hoge ogen zou gooien voor de overwinning. Normaal gaat hij na afloop direct weg vanwege de oppas over een paar kleinkinderen, maar vandaag moest echtgenote en aanstormend talent Sis het blijkbaar maar een tijdje alleen zien te redden. Het is dan ook niet meer dan billijk dat zijn prijs (een zakje paaseitjes en een zak m&m’s) haar kant op gaat.
Dat de middag in het teken van de paas stond bleek ook uit het nieuwe shirt dat Cees Siekerman speciaal voor deze dag had aangeschaft (hij zag er op zijn paasbest uit).