title=2 juli, vroeg opstaan, want we gaan naar Spierdijk 9.00 uur koffie met voor iedere speler een enorm leuke attentie. Een terras met allemaal vrolijke dames en ….zon.

We speelden een soort team-matchplay met in iedere flight een persoonlijke Spierdijk coach die behalve de weg ook het juiste baanmanagement wist. Wat een luxe. U begrijpt het al, het werd een hele gezellige wedstrijd op jullie prachtige maar o zo lastige baan.

De wedstrijd werd begeleid door de hoofdmarshall met fototoestel, hij zal mooie plaatjes hebben kunnen schieten. Wij hebben genoten van de vogeltjes ,de zon, de golfmaatjes uit Spierdijk,en na de wedstrijd van de heerlijke broodjes. Na de lunch de prijsuitreiking met orginele prijzen. Wij hopen dat jullie er volgend jaar allemaal weer bij zijn in Heiloo. Dank lieve dames van Spierdijk, en tot ziens.

Namens de dames uit Heiloo Carla Oudegeest.