Het is vrijdagavond 18 november. De week zit er weer op en het weekend gaat weer beginnen. Meestal zo rond een uur of acht kijk ik dan vol verwachting naar mijn mailbox.

De indeling voor de Koeman Berkhout zaterdag competitie wordt dan bekend gemaakt. We doen deze keer weer alle drie mee en even kijken met wie we deze keer 9 holes samen mogen lopen. Maar wacht eens. Oeps …… vorige week had ik wat beloofd tijdens de prijsuitreiking …. Even terug naar vorige week ……

Het is zaterdag 12 november en het is prima golfweer. Geen regen , en een prima temperatuur voor de maand november. Mijn flight genoten zijn deze keer Ans Groot en Joost Vertelman. Mijn doel is altijd lekker genieten, lekker (consequent) spelen en toch ook gaan voor een handicapverlaging. Het begin is redelijk goed en zoals bijna altijd een beetje wind op de baan. Met een bogey lopen we van 2 af. Dan komt de voor mij altijd lastige 3, deze kom ik ook voor mijn doen ook goed door en haal 2 punten. Het is een gezellige flight en ik geniet van de mooie slagen van mijn flight genoten. Als we klaar zijn met de 9 holes en de scores gaan checken zie ik dat ik deze keer 21 punten heb gehaald. In ieder geval mijn doelstelling deze ronde weer gehaald. Gezellige flight, lekker gespeeld en genoten van de mooie sport golf. En stiekem toch weer blij met een handicapverlaging. Op weg naar de Brasserie verteld Ans mij dat we deze keer niet lang kunnen blijven in de Brasserie , want het personeel heeft vandaag een welverdiend uitje en moeten op 16:00 uur weg. Ik moet zeggen dat het altijd top geregeld is in de Brasserie. Chappeau en dank aan alle mensen die er werken! Mag ook gezegd worden!

Dan de uitslag. Deze keer is er 1 birdie geslagen (door Sam Sneek) en had Sandra Kerkvliet de Neary op 5. Helaas ben ik even vergeten wie de Neary op twee had. Sorry. Op drie is deze keer Kyan Goossens, op twee Sandra Kerkvliet. En ik mocht deze keer met de eer strijken voor de eerste plek. Uiteraard is het gebruikelijk om dan even een woordje te doen. Ik schrijf wel een stukje deze keer , zei ik tegen Ans ……..  Na de wedstrijd even boodschappen doen, ’s avonds een verjaardag en de volgende dag even met z’n drie een dagje naar familie. Je raad het al, daarna is de  week weer volop bezig en vergeet ik helemaal om nog even een stukje te schrijven over de wedstrijd. Dus bij deze met terugwerkende kracht een klein verslag van de wedstrijd van 12 november. Het was een leuke wedstrijd en ik bedank nogmaals mijn flightgenoten en de wedstrijdleiding (Ans Groot). Op naar de volgende wedstijd die op het moment van schrijven over 2 uurtjes begint.

Groet Marcel Kamps