Eindelijk was het dan zover, de NGF-seniorendamesteams zijn van start gegaan met hun eerste wedstrijd bij Kavel2 in de Beemster. Na ontvangst met koffie, enne…. jaja een heel  groot stuk appeltaart met slagroom, een welkomstwoordje en de  uitleg van de local rules, mochten wij  om 12.30 uur aantreden tegen de dames van Heiloo. Toch wel een beetje zenuwachtig van start gegaan. We hadden n.l.  al eerder kennisgemaakt met de baan en heel wat ballen te water geslagen dus vandaag moest dat anders.

We speelden eerst de singles en zowaar we speelden bijna allemaal goed, weinig ballen kwijt. Kijk dat was al de winst voor vandaag. Bij binnenkomst werden we verrast met een overheerlijk warm Beemsterkaasbroodje! Daarna de foursome, spannend, afgemaakt worden op je fouten, hilarische momenten, complimenten maken en gewoon toch allemaal veel plezier in het spelletje.

En dan behalen we een geweldig resultaat met ons team, 12-10 gewonnen van Heiloo, we zijn gewoon tweede geworden  deze dag!. De dames van Amsterdam Old Course zijn deze dag  met 13 punten de winnaar geworden.

Al met al een geweldig resultaat. Na afloop eerst een hapje en een drankje en daarna omkleden. We hebben genoten van een heerlijk warm en koud buffet. Na afloop een applaus voor de twee koks het was voortreffelijk.

Rest mij nog alle dames van ons team te bedanken voor het geweldige spel en leuke dag, de dames van Kavel2 het was perfect voor elkaar en een extra woord van dank aan Henny Wusten onze captain die alles tot in de puntjes heeft geregeld met de ontvangende club Kavel2 in de Beemster.

Een golfgroet van Loes