width=Zoals de heren van GC De Koggen een uitwisselingsprogramma hebben met ‘Texel’, zo hebben de dames dat nu met ‘Heiloo’. De eerste ontmoeting tussen beide clubs op dinsdag 24 juli op de baan van Heiloo was immers zo’n succes, dat Barbara Wasch na afloop in haar dankwoordje initiatiefneemster ‘Heiloo’ maar meteen uitnodigde om volgend jaar ‘op’ Spierdijk te komen spelen. Een invitatie die met plezier werd aanvaard.

Leuke bijkomstigheid: ‘Spierdijk’ won tijdens die eerste wedstrijd (40 deelneemsters) een flink aantal prijzen. Grootste verrassing was ongetwijfeld Mirella Flantua (die drie weken geleden overigens ‘in het diepste geheim’ is getrouwd met meneer Bekkers – gefeliciteerd!). De assistent bedrijfsleidster vormde samen met Tineke Ruiter van Heiloo niet alleen het winnende koppel, ook sloeg ze de longest drive. Een prachtige prestatie die Ans Groot (jawel, nog maar net met golfen begonnen) min of meer evenaarde door de neary te slaan.

Hellen Bakker na afloop: ‘Een schitterende dag. We zijn daar met elf dames zo goed ontvangen met onder meer koffie vooraf en een heerlijke lunch in de middag, dat we ter plaatse hebben afgesproken, dat we er een jaarlijkse traditie van gaan maken. En reken maar dat we er alles aan zullen doen om Heiloo net zo goed en gastvrij te ontvangen als zij ons.’