Donderdag 28 april mochten we van start voor onze tweede competitiewedstrijd bij Kavel 11 in de Beemster. We werden ontvangen met koffie en een speciaal Kavelgebakje.
Dit keer speelde ons team tegen Veldzijde uit Wilnis. Het weer was gelukkig prima alleen nogal koud. Maar wat hadden we mooie wedstrijden! De eerste negen holes één tegen éen hebben we drie wedstrijden gewonnen. En na een heerlijk Beemster kaasbroodje gingen we weer van start voor de greensome. We hebben met de greemsome nog beter gespeeld en wonnen we twee wedstrijden. We staan nu bovenaan in de poule, maar we krijgen nog goede tegenstanders, dus afwachten maar!

Ons team had afgelopen zaterdag voorgespeeld bij de Kavel en dat heeft geholpen, het is een waterbaan en we wisten nu goed de afstanden in te schatten tot het water. Voor de gezelligheid waren onze mannen ook mee op zaterdag en na een heerlijke nazit op het terras en een goed diner waren wij goed gemotiveerd voor de donderdag.

Na de wedstrijden konden we zowaar nog in het zonnetje wat drinken en daarna heerlijk gegeten in het restaurant. Het zijn allemaal gezellige en sportieve teams, we treffen het!
De dames van Kavel 11 hadden de dag goed verzorgd en we mochten naar huis gaan met een zak biologische tomaten en komkommers, dat wordt een heerlijke soep.
Op naar volgende week bij Golfbaan Veldzijde, dan spelen we tegen Nieuwe Diep. Maar we gaan a.s. maandag voorspelen in Wilnis, dus wie weet!

Namens ons team
Coby Blokker