De indeling van de wedstrijdleiding (Jos) kwam binnen en er ontstond spontaan een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht. Ik zat in de flight van half 7 met Karel en George (de makelaar). Kat in het bakkie dacht ik meteen. George en vooral Karel weten me altijd tot grootse prestaties op de golfbaan te krijgen. Par, bogey, par, bogey! Dat gaat lekker!
Out of bounds en dubbel bogey, streep, o jee, wat gebeurt er? Magie van Karel in de flight uitgewerkt?
Maar niets was minder waar. Hole 7 via hole 8 en opnieuw bogey. Toegift bogey en par en met 19 punten dagwinnaar. Gelukkig kwam Karel ook met een par op 9 van de baan. Anders had hij voor de koppelwedstrijd van zaterdag vast een andere maat voor Dirk gezocht. Ik ben benieuwd of de magie gewoon weer doorgaat Karel!
Nog even afsluiten met een compliment voor de sponsor Comfortable. Ik heb de bon van € 19,95 met bijbetaling van o.a. verzendkosten besteed aan 3 paar sokken. Zojuist het pakket ontvangen met een begeleidende brief met daarop de verzendkosten geplakt. Top Comfortable!

comfortable