9 holes lopen zonder pijn aan je voeten. Dat is waar de focus van Comfortable Sportcomfort op ligt. Comfortable is al enige tijd sponsor van onze golfclub de Koggen. Daar zijn wij enorm trots op, daarom lichten wij graag onze sponsor uit!

Innovatief

Comfortable Sportcomfort ontwikkelt innovatieve producten die zich richten op soepel bewegen zonder pijn. Een aantal van deze producten richten zich specifiek op golfers. Het gebruik van het juiste materiaal zorgt voor een optimale manier van bewegen. Zo ervaar jij minder tot geen pijn meer tijdens het lopen van de 9 of 18 holes op de golfbaan.

Golfproducten

Comfort Energy Soles Sportzooltjes

Het gebruik van de Comfort Energy Soles, Sport zooltjes van Comfortable, zijn speciaal gericht op het voetbed. De vlakke zool vormt zich naar de voet waardoor er een natuurlijk ondersteunend voetbed ontstaat dat te vergelijken is met blootsvoets lopen op zand. De schokopvang van de Comfort Energy Soles helpt blessures en vermoeidheid voorkomen door spieren en gewrichten te ontlasten.

Veel golfers gebruiken de zooltjes ter verbetering van prestaties en preventie van blessures. Het materiaal komt na iedere stap terug in oorspronkelijke vorm en activeert het lichaam naar de volgende afzet. Het zogenaamde energy feedback effect

Comfort Active Care Sportcrème

Het verzorgen van je voeten en spieren optimaliseert je prestaties bij het golfen. Comfortable denkt daarin mee met golfers en heeft daarbij verzorgende en ondersteunende sportcrème ontwikkeld. De crèmes zijn o.a. gericht op het tegengaan van blaren door de voeten vochtvrij en fris te houden.

Spring prevention Sportsokken

Naast goede schoenen en zooltjes zijn goede sportsokken ontzettend belangrijk om blaren en blessures te voorkomen. De schokabsorptie van de golfsokken van Comfortable Sportcomfort vermindert spanning waardoor ontstekingen zoveel mogelijk worden vermeden. Compressie zorgt voor een verbeterde zuurstoftoevoer om vermoeidheid tegen te gaan en herstel te bevorderen. De ingeweven enkel en achillespees ondersteuning voorkomt blessures

www.comfortable.nl