Zondag 27 mei werd de eerste strokeplay wedstrijd gespeeld, gesponsord door Buro 19. Het spel der spelen op gebied van golf. Uitholen verplicht. Iets wat een hoop golfers niet gewend zijn. Is dat de reden van de lage opkomst ? Angst om uit te holen ? Of toch het hele mooie warme weer ?

De volgende editie is op 24 juni en dan verwacht de wedstrijdleiding toch wel minimaal 25 deelnemers, inclusief deelname van de sponsor ?

Toen ik zondagmorgen mijn auto parkeerde op het parkeerterrein van de golfbaan ( radio hard aan in de auto) naast een charmante dame in een zwarte auto, vroeg zij mij, had jij “Dries Roelvink “op staan in de auto ?

Dries Roelvink ? Ik zei nee, dat was De Dijk. Ik speel namelijk vandaag samen met de zanger van De Dijk, Huub van der Lubbe. Verder zat in onze flight Frank Braas, volgens Karel is Frank Braas in bloedvorm, want Karel had tegen Frank matchplay gespeeld. Waarschijnlijk hoefde Frank tegen Karel niet alles uit te holen want Frank was deze dag niet echt in bloedvorm. Volgende keer beter voorzitter.

Daarentegen speelde Huub de pannen van het dak en scoorde de ene par na de andere par. Gefeliciteerd met de overwinning van de netto score. Zelf was ik de winnaar van de bruto score, maar dat was ik aan mijn stand verplicht omdat de concurrentie deze dag had overgeslagen. Ik kwam binnen met een bruto score van 88, dat was niet om naar huis te schrijven. Dus ben ik blijven eten op de golfbaan met een aantal leden en dan hoor je toch wel bijzondere dingen.

Een ijsje was wel lekker geweest in de baan met dit warme weer. Volgende keer dan maar, George.

Volgens Karel kan Ria niet zoeken. Zij zocht op een plek naar Karel zijn bal, 60 meter van waar hij was geland. Zou dat de reden zijn waarom bij de politie zo weinig zaken worden opgelost ?

Joyce nog steeds boos is op Jan Grooteman omdat hij drie weken gelden haar waterflesje op heeft gedronken. Kom op dames, zand erover.  Lief zijn voor elkaar op jullie leeftijd.

Verder wil ik George bedankt voor de wedstrijdleiding en de sponsor voor de beschikbaar gestelde prijzen.  Tot 24 juni.

Erik