Hoewel het bijna zomer is leek het vandaag wel een beetje een wedstrijd uit de wintercompetitie. Ik zat met George Vlaar in een flight en George liep vandaag zowaar in een lange broek, dat hebben we al maanden niet meer gezien. Het zou met het weer te maken kunnen hebben, maar het zou ook zomaar kunnen dat zijn korte broek nog in de was zit en dat er deze week door de vakantie van vrouwlief Marion niet gewassen wordt. En nu we het toch over kleding hebben. In de flight voor mij liepen Theo Boer en Theo Reijnders in een regenjas terwijl flightgenoot Ton Hertog nog rustig in een polo met korte mouwen stond te spelen.  Na afloop waren de rollen echter omgedraaid. De Theo’s  hadden hun jas in het clubhuis uitgedaan en zaten lekker aan een warme chocomel met slagroom (het is tenslotte winter) terwijl Ton Hertog nu juist met zijn jas aan achter een glas witte wijn zat.
Maar ja, ik ben nu een paar jaar lid van de club en verbaas mij nergens meer over. Zelfs niet over de scores van Siem Laan en Hein Dekker die ieder met liefst 21 punten de baan afstapten. Siem werd eerste vanwege een betere score over de laatste 6 holes, liefst 17 punten en dat in de stromende regen bij de laatste twee holes. Naast de scores van Siem en Hein verbleekte die van Herman van der Wal wel een beetje maar met 19 punten pakte Herman toch weer zijn prijsje mee. Volgens mij heeft Herman  zijn contributie er wel uit, hij wint iedere keer wel iets.
Tenslotte ging er nog een prijs naar Michael Blacklock voor de thirdy op hole 7 en Bob Gerritsen voor de neary the rope op hole 3 (we mogen niet meer het dichtst bij het touwtje zeggen van Cees Siekerman).