Ik dacht dat de wedstrijdleiding mij expres in de laatste flight had gezet zodat ik na afloop van hen de uitslagen door kon krijgen om op de site te zetten. Nu blijkt dat de scorekaarten gewoon in OGS zijn ingevoerd en dat ik (en wij dus allemaal) gewoon daar de stand kunnen bekijken. Jammer eigenlijk, voor het bepalen van de uitslag wordt nu de handicap gebruikt zoals die in OGS staat opgeslagen en dat scheelt mij gelijk vier slagen. Maar ja, ook met vier punten extra had ik niet gewonnen, daar waren mijn puttjes veel te slecht voor. Op hole 2 lag ik met één slag op de green maar had ik nog vier putts nodig om uit te holen. Nee, dan deed Cock B. dat een stuk beter, tot verdriet van Sam S. hij slaagde er in om op deze hole een vogeltje te verschalken. Daarmee was hij de enige van de 37 deelnemers die dat voor elkaar kreeg, de heren moeten duidelijk nog een beetje op gang komen.
Voor het feit dat er niet zo goed gescoord werd kunnen we de wedstrijdleiding wel aansprakelijk houden. In een eerder artikel op deze site beloofden zij dat wij de ballen zouden laten vliegen. Nou dat lukte prima, ze vlogen alleen alle kanten op!
Degene die zijn ballen nog het beste onder controle had was Piet K. en hij won vandaag dan ook de eerste prijs met 18 stablefordjes. Cor V. had blijkbaar ook weer een van zijn dagen en met ook 18 punten werd hij zeer verdienstelijk tweede, net voor Dirk K. die vrolijk doorgaat waarmee hij vorig jaar gestopt was (zo ongeveer elke week in de top drie spelen).
Als laatste wil ik op deze plek Leo S. nog even in het zonnetje zetten. Afgelopen zondag won hij samen met Dick M. elke hole van de matchplay wedstrijd en vandaag zag ik hem een jaloersmakende afslag maken op hole 7 (een geweldige kanonskogel)

Guus