Het lijkt er op dat de prijzenkast nu toch echt leeg begint te raken. Cadeautjes die al jaren in de kast liggen omdat geen van de wedstrijdleiders het aandurfden om die uit te delen, worden nu toch als prijs weggeven. Zo ontving eerste prijs winnaar Jos van der Werf (21 punten ) een golfhanddoek waar de gaten in zaten (misschien toch een potje mottenballen aanschaffen). Gelukkig wist wedstrijdleider Peter Buis nog wel een ander handdoekje te liggen en zo kreeg Jos een prachtig roze exemplaar. De tweede prijs was nog mooier, het leek in eerst instantie een lekker glas bier, maar bij nader inzien was het een plastic glas met marshmallows. Jan Grooteman (19 punten ) was er duidelijk mee in zijn sas. De derde prijs was voor Peter zelf (18 punten), maar wijselijk werd die niet uitgedeeld.
Overigens werd er vandaag een record aantal birdies gescoord (twee voor Jos, een voor Frank Braas en een voor Karel Visser). Vier stuks en dat met twaalf deelnemers, Sam Sneek begint ‘m al te knijpen.