Jaaa! We kunnen dit seizoen toch nog vijf keer een matchplay koppelwedstrijd organiseren! 
De wedstrijdvorm is fourball better ball. Een team bestaat uit twee personen. Twee teams spelen 18 holes tegen elkaar. Ieder slaat af en speelt zijn eigen bal en telt volgens eigen handicap de stablefordpunten. Het team met de beste gezamenlijke stablefordscore heeft de hole gewonnen. De winnaars krijgen per gespeelde hole 2 punten, de verliezers 0 en bij gelijkspel allebei de teams 1 punt. De matchplay koppelwedstrijd wordt in 2020 gespeeld op zaterdagen: 27 juni, 25 juli, 15 augustus, 26 september en een keer op zondag 30 augustus. De start is shotgun, dus voor iedereen tegelijk, om 13.00 uur.
Een team bestaat uit twee personen: twee heren; twee dames; dame en heer; je mag ook partner of familie van elkaar zijn. Kan een lid van het team niet mee doen, dan mag een ander invallen. 
Voor iedere wedstrijd ben je verplicht om je als team in te schrijven. Een teamlid schrijft voor beiden in. Inschrijven kan tot donderdagavond 20.00 uur voor de wedstrijddatum. 
Je kunt je team nu inschrijven voor de wedstrijd van 27 juni. Wees er dus snel bij, want de afgelopen jaren is gebleken dat de opkomst bij deze wedstrijd hoog is en… vol is vol! 
Er kunnen maximaal 24 teams, dus 48 deelnemers, meespelen per wedstrijd. Indien het aantal ingeschreven teams oneven blijkt, is het laatst inschreven team niet verzekerd van deelname. 
Elke speeldag is er een prijs voor de dagwinnaars. Op 26 september wordt aan het eind van de laatste wedstrijd gekeken welk team overall winnaar wordt van de matchplay koppel wedstrijden. De criteria daarvoor worden later nog vastgesteld. Deze wedstrijden worden gesponsord door BLUB Media.

Met groet van de wedstrijdleiders,
Coby Blokker en Nine van Kerkvoort