De damessenioren gingen donderdag naar Julianadorp naar Golfclub Ooghduyne. Na een mooie rit langs gele, oranje, paarse, rode, blauwe bollenvelden kwamen we via het bungalowpark van Landall Greenparks, bij de golfbaan. Daar werden we verwelkomd met de gebruikelijke koffie met gebak. Na lang wachten, Amsterdam kwam maar niet, starten we als eerste tegen de Beemster. De golfbaan lag er goed bij en het weer was prima om een goed balletje te slaan. Onderweg bij diverse holes waren er ook tulpen te bewonderen.
Eerst natuurlijk de enkels, er werd goed gespeeld, maar konden maar een partij die van Hennie O. winnen. Voor de dubbels gold hetzelfde ook maar een partij, van Mirjam en mij, konden we de punten binnen halen. Wat wel apart was dat het voor veel wedstrijden pas op hole 9 beslist werd voor verlies of gelijk spelen. Ondanks ons goede spel hebben we 18-4 verloren van de Beemster.
Gelukkig waren wij op tijd binnen, want voor de laatste spelers kwam er nog een verfrissend regentje. Na een prima maaltijd gingen we weer huiswaarts. Ooghduyne bedankt voor de prima ontvangst. Volgende week naar Amsterdam en de laatste wedstrijd is thuis in Spierdijk.
Wij zijn met een team van acht spelers en spelen allemaal 3 keer, voor mij en Loes zit het erop, heerlijk gespeeld, spannende wedstrijden en gezellig nazitten.

Coby Blokker