Met het koude en gure weer van vandaag bestond het aantal kanshebbers op de overwinning uit een select gezelschap, Juffertjes die van rood speelden (Jan Schrekker) of spelers die een weekje Spanje in de benen hadden (George Vlaar, Cees Duijn en Herman van der Wal) konden het wel vergeten en dienden slechts als opvulling. Wilde je vandaag een kans maken op de overwinning dat moest je iemand van de gestampte pot zijn, mannen die zich niet laten kennen door wat voor weer dan ook en deze week bijna dagelijks op de baan te vinden waren. Het was dan ook zeker niet vreemd dat Hein Dekker met de eerste prijs naar huis ging, wel verrassend was zijn magistrale score (23 punten en dat onder deze omstandigheden). De tweede prijs ging naar Jan Grooteman (19 punten) die een flesje whiskey voor de neus van Rob van den Dobbelsteen wegkaapte. Ik weet niet of het jullie opgevallen is maar sinds er in de  wintercompetitie whiskey te verdienen valt, valt Rob bijna elke week in de prijzen (misschien toch iets met motivatie te maken).
De bijzondere verrichtingen waren vandaag thirties (dichtst bij de hole na drie slagen) op hole 6 en hole 9. Beide prijzen (zes lakeballs eigenhandig door Tom Bleijendaal uit het water gevist en vakkundig gewassen) gingen mooi mijn kant op.

Guus

p.s. Oproep aan de chickies van de dinsdag om ook eens een stukje te schrijven, alle heren willen graag weten hoe het daar gaat.