Afgelopen dinsdag werden de dames die aan de wedstrijd deelnamen getrakteerd op beschuit met muisjes (Petra was voor het eerst oma geworden). De kans dat wij op de donderdag ooit in aanmerking komen voor zo’n traktatie is wel heel erg klein. Het duurt nog wel een jaar of veertig voordat Daphne, Maureen of Renske oma worden en die tijd is ons allen denk ik niet meer gegund. Nee, wij zullen het moeten doen met de bitterballen en daarmee is het bijna elke week raak. Er is bijna altijd wel iemand jarig en als dat niet het geval is, dan valt er wel wat anders te vieren. Zo werden we vandaag getrakteerd door Cock die deze week zijn gouden bruiloft viert (50 jaar getrouwd met zijn Marijke). Een van de producten van hun huwelijk (zoonlief Gilian) was voor aanvang van de wedstrijd ook nog even op de baan, niet om zijn vader te feliciteren maar om zijn nieuwe golfschoenen uit te proberen. Ja, zaterdag moet hij weer matchplay spelen en dan wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten.
Het mooiste cadeau voor de bruidegom zou natuurlijk de eerste prijs zijn, maar Theun Dil en Kees van Kampen weigerden daar aan mee te werken. Nu moest Cock genoegen nemen met de derde plaats (19 punten), net achter Kees tweede en Theun eerste (ieder met 20 punten).
De bijzondere verrichtingen gingen vandaag naar de jonkies van de donderdag. Nico Reus (pas 61) pakte bij afwezigheid van Siem Laan de longest drive en ondergetekende (ook pas 61) pakte de tweary op hole 5. Beide heren werden weer getrakteerd op een traytje Amstel, gesponsord door die bekende anonieme gulle gever.
Vreemd genoeg werd er vandaag maar één vogeltje verschalkt, alleen Jos Leijen slaagde daar in.