width=Zoals jullie allen eerder hebben kunnen lezen zijn de baan, onze pro en de jeugdcommissie zeer actief bezig met Committed to Jeugd.

Een van onze leden, Loek Blom bedankt hiervoor, kwam met het idee om voor de jeugd bij de balie van onze golfbaan een schaal of iets dergelijks neer te zetten waar mensen lake balls (ballen gevonden op en rond onze golfbaan) in zouden kunnen stoppen. Dit is inderdaad een heel leuk idee. Dus hierbij een oproep aan al onze leden die lake balls vinden, maar hier zelf niet mee spelen, om deze te doneren voor onze jeugd. Mocht er iemand zijn die nog iets van een schaal, grote emmer of melkblik heeft en deze beschikbaar zou willen stellen om de ballen voor de jeugd in te doen, stuur dan een mail naar secretaris@golfclubdekoggen.nl.

Alvast hartelijk dank namens de jeugdcommissie.