Laatste wedstrijd voor de zomer competitie. Veel regen voorspeld maar toch hadden er 20 stoere dames ingeschreven. En het weer viel niet tegen een paar spetters, zelfs het zonnetje kwam er nog bij. Samen met mijn flightgenoten Coby en Nine op naar hole 1. Dat ging niet best voor ons alle drie. Coby en Nine tussen de bomen dat was zoeken, mijn bal in de bunker. Positief als altijd op naar hole 2, hup in het water (dat gaat lekker). Maar kwam toch met 5 slagen goed weg. Hole 3 ook weer in het water, Coby was heel solidair en sloeg ook in het water. Nine ging stug door en maakte een mooie score. Maar ik kwam weer in mijn ritme en ging beter spelen. Mijn scores waren verder goed en ik kwam met 16 punten binnen. Net als Loes en Hermine die ook allebei 16 punten hadden. Mijn laatste hole was net wat beter, zodat de overwinning mijn kant op kwam. Alle drie gingen we met een mooie kaars naar huis.

Daarna was de bekendmaking van de winnaars om de zomer trofee. Dat is Els geworden met ondergetekende op de 2e plaats en Cock als 3e.
Blij verrast met een mooie glazen bokaal op naar huis.

Was een geweldige dag.

Jennifer Wolf.