Vandaag meegedaan aan de paaswedstrijd en omdat zowel Joyce als Trudy op de deelnemerslijst ontbraken gaf ik mij van te voren wel een goede kans op de hoofdprijs. Het was een wedstrijd met verborgen holes, maar daar was tijdens de ronde niets van te merken (ik kon ze in ieder geval gemakkelijk vinden, eigenlijk daar waar ze altijd staan).
Na afloop werd duidelijk waar het eigenlijk om ging. Jeugdleden hadden vijf holes geselecteerd die meetelden voor de score, de anderen vielen af. Er lag een papier op tafel waarop stond welke holes meetelden voor de einduitslag (de verborgen holes!) en welke niet. Dat betekende voor mij dat ik zes punten moest schrappen wat mijn eindscore bracht op 12 punten. Waarschijnlijk had Ariën dat lijstje al gezien voordat hij vertrok want hij scoorde precies goed op de holes die meetelden. Dagwinnaar met 14 punten (Cock tweede met 13 en gedeeld derde Roel met ook 12). Opvallend was dat Ariën heel overtuigd was van zijn winst, hij had zelfs zijn enthousiaste fanclub meegenomen. Tot die club behoren ook de ouders van Kim, die wel eens wilden zien of het allemaal wel goed gaat op die club. Gelukkig gedroegen alle leden zich voorbeeldig waardoor Kim waarschijnlijk wel mag blijven werken.

En dan de overige prijzen: De neary op hole 5 ging naar Marion, terwijl de tweary niet werd uitgedeeld (Rene was al vertrokken). Beste jeugdlid was Martin Bakker. Daarnaast kreeg elk jeugdlid nog een gifroze bal, gesponsord door onze eigen Fons.

De prijs voor de beste bejaarde ontbrak, maar die komt vast een volgende keer.

Verder nog een pluim voor de wedstrijdleiding, prima geregeld!