Vrijdag 9 april kwam ik er net even te laat achter dat ik nog mee wilde doen met de zaterdag middag competitie. Gelukkig was Marion coulant en kom ik me rond 20.30 uur gewoon nog inschrijven. 

Bedankt Marion. Bos 🌺 

Ik moest tegen George Vlaar en Thierry Dol. Ik dacht meteen “ dat is David tegen Goliath “ of de Max Verstappen tegen me schoonmoeder op een bromfiets, maar nooit geschoten is altijd mis, dus ik begon evengoed vol goede moed aan de match. 

Al snel bleek dat George het niet aandurfde tegen Thierry en ondergetekende, dus we liepen met z’n tweeën en begonnen allebei sterk. Na 9 Holes en vele gesprekken later, stond er al 21-21 op het score formulier. 

Bij Hole 10 moesten we even wachten en begonnen toen net onze vakantie verhalen te wisselen. Nadat Amerika, Australië en Kreta de Revu waren gepasseerd lag Thierry al met zijn hoofd op het strand van Venice Beach 🏖. Helaas duurde dit even te lang en begon ikzelf al langzaam bij hem weg te lopen. ( qua punten dan hè. ) 

Na 18 Holes stond het 37-34

Toen wisten wij natuurlijk nog niet dat we 1 en 2 zouden worden. Voor ons beide een heerlijke middag en Thierry is gelukkig weer helemaal terug. Hij is niet alleen terug, maar is meteen iemand waar we rekening mee moeten houden dit seizoen. Vorig seizoen had hij alleen maar zandbak en slootzoekers ingekocht, maar nu heeft hij strakke rechte rakkers ……….

Dus waar gaat hem dit jaar brengen. 🤣🤣🤣

Bij deze alvast succes en bedankt voor de gezellige middag. 

Toen ik las dat ik eerste was geworden ben ik meteen naar de winkel gereden voor een tapas plankje en een paar goeie flessen wijn. Onder het motto “ alles moet gevierd worden “. 

Nouw Daal zitte Wüst noauw nog steeds aan. ( hik hik 🥂🍷🍻 hik ) 

Bedankt allen. 

Groetjes Jeroen Bakker.