Afgelopen maandag 14 september is op Golfbaan Spierdijk de 4e sponsor- en club van 100 dag georganiseerd. Maar liefst 44 enthousiaste deelnemers, een zonovergoten maandagmiddag en een baan die er perfect bij lag, kon het niet anders dan een geslaagd evenement worden. Marjon Vlaar met Joyce Bakker aan haar zijde had de wedstrijdleiding ondanks een paar afzeggingen om 5 voor 12 volledig onder controle. Met een (deels) door Ingrid Los gesponsorde Golfbaan Spierdijk handdoek en een Golfclub De Koggen jubileumbal was er voor elke deelnemer op voorhand een leuk aandenken. De 9 holes wedstrijd is enigszins bijzaak, het gaat vooral om het gevoel de sponsoren en Cv100 leden bij de club te betrekken. Zonder hun steun zou er financieel veel minder mogelijk zijn. Dit jaar hebben we onder andere de Kerstdrive, het 10-jarig jubileumfeest en de onverwacht verdwenen trainingsattributen voor de jeugd kunnen sponsoren. Nogmaals, namens alle leden ontzettend bedankt hiervoor! 

Na afloop werd er op het zonnige terras, en volgens de Corona Richtlijnen ontspannen geborreld en gegeten. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer wat van plek variëren, nu mochten de stoelen en tafels niet verplaatst worden. Jammer, maar helaas noodzakelijk.

Winnaar van deze dag met een sublieme score van 21 punten werd George van der Velden die weer helemaal “Back in Shape” lijkt te zijn. Nico Reus was runner up en verdiende daarmee een golfles van onze nieuwe golfpro Nigel Brinkman. Jan Schrekker was het daar, zoals zo vaak, niet mee eens, aangezien Nico nu al beter is dan Jan zelf en het verschil tussen beide zo alleen maar wordt vergroot. Op allerlei slinkse manieren probeerde hij Nico zijn voucher te ontfutselen, maar die stuurde hem met de staart tussen de benen linea recta retour naar zijn stoel. Beste Jan, dit was les 1, maar je kunt ook gewoon een wat uutjes bij Nigel kopen hoor…….Nigel bedankt voor deze gesponsorde les, we verwachten binnenkort een nieuwe single handicapper in Nico :-)

Derde werd onze enige echte Peter Buijs en hij ontving een mooi cadeaupakket van Golfbaan Spierdijk. Klaas Willem, ook jij weer bedankt!

Naast de Stableford scores moest ook het aantal puts worden bijgehouden. Op het spel stond namelijk een uit meerdere delen bestaande putter die altijd mee op reis kan. Ideaal om te oefenen voor de speler die de meeste puts had op 9 holes. Carl van Zanten was de gelukkige (of hij deed het er om) en we gaan er uiteraard vanuit dat hij volgend jaar de beste putter onder de deelnemers is. Daarna kan de putter naar Jan Schrekker, want ook hier zal zijn begerige oog wel weer op vallen. De ‘oefen’ putter is gesponsord door de familie Rijff uit Spierdijk, wij en vooral Carl zijn jullie zeer erkentelijk! 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, en we willen alle sponsoren en Cv100 leden die helaas niet aanwezig konden zijn ook enorm bedanken voor hun steun in dit gekke Corona jaar. We hopen nog jaren op jullie steun te kunnen rekenen. En als je denkt, ik wil ook wel lid worden, meld je aan bij de sponsorcommissie, of mail het te downloaden inschrijfformulier van de website naar karelvisser@gmail.comDownload inschrijvingsformulier

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie Golfclub De Koggen