rydercupprijs

Beste golfvrienden,

Ook dit jaar heeft de feestcommissie weer een wedstrijd en feestavond in elkaar gedraaid om het lange en mooie golfseizoen 2016 af te sluiten.  Het thema van dit jaar is de Ryder Cup. De Ryder Cup is de onderlinge strijd tussen USA en Europa die zal plaatsvinden in de weekend van 27 september tot en met 2 oktober in USA.

Op Zondag 30 oktober 2016 zal onze versie van de Ryder Cup plaatsvinden op Hazelduijn Poldercourse met aansluitend een borrel , eten en feestavond.

Wij spelen de wedstrijd in de spel vorm “ Greensome “ en het team van USA ( rode kleur)  zal worden begeleid door Jan Schrek Love III en Europa ( blauwe kleur) door Cees Siek Clarke.

Het programma van de dag is als volgt:

12.00 Ontvangst van de leden aan de wedstrijd met koffie en Rydercupcake

12.15 Uitleg van de spelvorm  en de indeling van de teams door teamcaptains

13.00 Shotgun

16.00 Start putkampioenschap 2016

Gelegenheid om te douchen/omkleden

17.00 Ontvangst van overige leden en partners voor de borrel/ prijsuitreiking van de wedstrijd

18.00 Amerikaans en Europees eten

19.00 Prijsuitreiking van de kampioenen

19.30 Feestavond

De feestavond zal worden begeleid door een DJ.

Omdat de dag uit verschillende onderdelen bestaat zal voor de aanmelding drie onderdelen worden aangemaakt in het reserveringssysteem:

1. Aanmelden wedstrijd
  2. Aanmelden putkampioenschap
  3. Aanmelden buffet/ feestavond

(Dat betekent als iemand de hele dag aanwezig zal zijn, drie keer moet aanmelden.)

Voor de leden die hun partner mee willen nemen graag aanmelden via email aan e.bark@reusenbark.nl .De kosten voor de partner bedraagt € 15,=.

Bedrag graag afdragen bij binnenkomst aan Erik Stenson.

De Feestcommissie verheugd zich op jullie enthousiaste deelname aan deze feestelijke dag.

Karel Vispatrick

Simone Spieth