Sluitingswedstrijd 1      Sluitingswedstrijd 2

GIOCA PER DIVERTIMENTO

Beste golfvrienden,

De wedstrijdkalender van onze golfvereniging “De Koggen” begint leeg te raken, dus het wordt weer tijd voor de jaarlijkse afsluitingswedstrijd van het seizoen 2015.

Zondag 25 oktober 2015 zal de wedstrijd gaan plaatsvinden met aansluitend een borrel, buffet en feestavond. De feestcommissie wil aan deze dag een Italiaans tintje geven.

Wij spelen de wedstrijd in de spel vorm “ Italian scramble “ dat onder leiding zal staan van Jos Molinari.

Ook zal de dag in het teken staan van de certificering van de club voor Committed to Jeugd. De NGF zal aan de jeugdcommissie een certificaat uitreiken.

Het programma van de dag is als volgt:

11.30 Ontvangst van de leden aan de wedstrijd met koffie en taart

12.15 Uitleg van de spelvorm door Jos Molinari

13.00 Shotgun

15.45 Binnenkomst van de deelnemers

16.00 Uitreiking certificaat door NGF aan jeugdcommissie

Gelegenheid om te douchen/omkleden

17.00 Ontvangst van overige leden en partners voor de borrel/ prijsuitreiking van de wedstrijd

18.30 Italiaans Buffet

20.00 Prijsuitreiking van de kampioenen

20.30 Feestavond

Vanaf de borrel zal de feestavond worden begeleid door live muziek. Dus de golfschoenen uit en dansschoenen aan.

Omdat de dag uit verschillende onderdelen bestaat zal voor de aanmelding drie onderdelen worden aangemaakt in het reserveringssysteem:

1. Aanmelden wedstrijd
  2. Aanmelden Borrel/ Buffet
  3. Aanmelden feestavond

(Dat betekent als iemand de hele dag aanwezig zal zijn, drie keer moet aanmelden.)

Voor de leden die hun partner mee willen nemen graag aanmelden via email aan jos.van.der.werf@cwi.nl .De kosten bedraagt € 15,=. Bedrag graag afdragen bij binnenkomst aan Erik Ramazzotti.

De Feestcommissie verheugd zich op jullie enthousiaste deelname aan deze feestelijke dag.

Marion Pausini

Mirjam Pavarotti